Отборът на Манчестър Юнайтед не мисли да спира с трансферите дотук. „Червените дяволи“ вече обявиха привличането на Джейдън Санчо от Борусия Дортмунд, когото искаха още миналото лято.

„Marca“ съобщава, че от „Олд Трафорд“ ще насочат усилията съм привличането на нов централен защитник и нов халф. Смята се, че играчите, върху които са се спрели, са Рафаел Варан от Реал Мадрид и Едуардо Камавинга от Рен.

Ман Юнайтед води преговори вече от няколко седмици с „лос бланкос“ за Варан, а сега се твърди, че са готови да предложат 50 милиона паунда за френския национал, който има договор с испанския вицешампион до следващото лято.

„Червените дяволи“ обаче имат и резервен вариант, при провал с Варан. „AS“ пише, че мениджърът Оле Гунар Солскяер ще се насочи към защитника на Севиля Жул Кунде. Той обаче се очаква да струва дори по-скъпо, като информациите сочат, че „андалусийци ще искат около 60 милиона британски лири за 22-годишния сънародник на Варан.

В същото време Ман Юнайтед прогресира и в директните контакти за Едуардо Камавинга. Трансферният гуру Фабрицио Романо твърди, че от Рен са готови да се разделят с играча за сума от около 30 милиона евро, защото договорът на играча изтича през следващото лято, а те не желаят да го изпуснат без пари.

Дефанзивният халф е една от дългосрочните цели на Солскяер и в момента от „Олд Трафорд“ виждат сделката като реалистична, а различни източници около англичаните са категорични, че подобен трансфер не е свързан с бъдещето на Пол Погба.

Другият клуб със сериозен интерес към Камавинга е Пари Сен Жермен, но от там вече привлякоха играч с подобен профил – нидерландският национал Джорджиньо Вайналдум.