Списъкът с играчите, на които треньорът на Реал Мадрид Сантиаго Солари не възнамерява да разчита от следващия сезон, е готов. Поне такава информация разпространи спортната програма El Chiringuito. Според публикацията в списъка попадат шестима играчи, сред които и трима, които имаха основен принос за успехите в изминалите три сезона.

Става дума за Марсело, Иско и вратаря Кейлор Навас. Първият е критикуван за спада във формата му, а множество са слуховете, че е желан от Ювентус. Колкото до Иско, неговите отношения със Солари са обтегнати, а специалистът рядко залага на халфа. Костариканският страж пък загуби титулярното си място след присъединяването на Тибо Куртоа. Той получи второстепенна роля като пази в мачовете за Купата. Това е крайно незадоволително за него, с оглед на факта, че в изминалите три години участва дейно в спечелването на трите купи в Шампионската лига.

Другите, попаднали в своеобразния „червен списък“, според източниците на El Chiringuito, са Лукас Васкес, Дани Себайос и Даниел Карвахал.  

Още новини: 

Реал Мадрид иска голмайстора на Бундеслигата 

В Реал се сплотяват, но трима се отцепиха от колектива