Звездата на Аякс Дони ван де Беек продължава да бъде основна трансферна цел на испанския Реал Мадрид. Холандецът е в страхотна форма от последния сезон насам. Досега през кампанията 22-годишният халф има на сметката си девет попадения и осем асистенции във всички турнири.

Въпреки това Ван Де Беек заяви след победата с 2:1 над Спарта Ротердам, че не е подписвал никакъв предварителен договор с тима на Зинедин Зидан.

„Няма нищо официално. Не съм подписвал договор. Това е ситуацията. Това не се е променило през целия сезон“, бяха думите на холандският национал.

Полузащитникът беше запитан и в кой отбор ще предпочете да продължи своята кариера  - в Манчестър Юнайтед или Реал Мадрид.

„Не искам да избирам- И двата клуба са страхотни. Аякс също. Така че няма какво да избирам. Всички те ще са добра опция“, сподели звездата на амстердамци.

Според холандския ежедневник „De Telegraaf“ Аякс и Реал Мадрид са се договорили за трансфер на цена от 55 милиона евро за Ван Де Беек, като се чака само подписа на играча.