Футболистът на Манчестър Юнайтед Дони ван де Беек няма намерение да чака за шанс да пробие в първия състав на „червените дяволи“. 24-годишният нидерландец вече се оглежда за нов клуб, където да продължи кариерата си.

Според „Defensa Central“ той се е насочил към испанския гранд Реал Мадрид.

Нидерландският национал така и не можа да убеди мениджъра Оле Гунар Солскяер да залага по-често на него. През миналия сезон той изигра само 19 мача във Висшата лига, а от началото на настоящата кампания е записал едва 6 минути на терена.

Затова Ван де Беек вече гледа сериозно към изхода на „Олд Трафорд“. Той е инструктирал агента си да опита да му уреди трансфер в Реал Мадрид.

„Лос бланкос“ имаха интерес към Ван де Беек преди той да премине в Манчестър Юнайтед. Сега обаче полузащитникът се надява този интерес да се възобнови.

Нидерландецът вярва, че може да се пребори за повече игрови минути на „Сантиаго Бернабеу“, особено ако Иско и Дани Себайос си тръгнат, както се говори. От друга страна обаче конкуренцията в халфовата линия на мадридчани си остава доста сериозна, особено след привличането в клуба на Едуардо Камавинга от Рен.