Съперничеството между Реал Мадрид и Пари Сен Жермен се прехвърля на още един фронт. Според информацията на Telefoot парижани са се прицелили към вратаря на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа, който е сочен за основна трансферна цел на „белите“ за предстоящото лято.

Твърди се, че босът на френския гранд Насер Ал-Келайфи е пожелал лично вратарят да бъде привлечен, а това неимоверно ще се окаже конфликтна точка с Кралския клуб.

Припомняме, че ПСЖ загуби футболното съревнование с „белия балет“ на осминафиналите на Шампионската лига и напусна надпреварата. Извън терена, слуховете гласят, че двата гранда водят сериозна битка за Неймар, който в момента е част от състава на парижани, но запознати казват, че това няма да продължи дълго. Сега двата клуба ще се борят на още един фронт.

Същевременно по-рано мениджърът на Манчестър Юнайтед  Жозе Моуриньо категорично отхвърли възможността за раздяла с испанския национал. Daily Mail пък пише, че на Театъра на мечтите обмислят да предложат нов договор с подобрени условя на Де Хеа.

През настоящата кампания във Висшата лига Де Хеа има 30 мача.  

Де Хеа щастлив в Юнайтед, не мисли за Реал Мадрид