Футболистът на Реал Мадрид Серхио Регилион има желание да се присъедини към Челси, след като клубът е провел разговори за подписа на бранителя. Мениджърът Франк Лампард иска да подпише с нов ляв бек това лято, като основна трансферна цел беше Бен Чилуел, но Лестър отказа да свали от исканите 80 милиона паунда.

Затова от Челси набелязаха няколко алтернативи, след които са Никола Талиафико от Аякс и Робин Госенс от Аталанта. Според "ESPN "обаче лондончани вече имат нов фворит за тази позиция в лицето на Регилон, а преговорите за левия бек на Реал вече са в „напреднал етап“.

Докладът също така твърди, че 23-годишният испанец е имал възможност да остане в Севиля, където прекара последния сезон под наем, но бранителят има желание да заиграе във Висшата лига. Челси сега преговаря с Реал Мадрид, за да определи дали сделката ще бъде за наем или постоянен трансфер в региона на около 25 милиона евро.

Регилон направи чудесен сезон в Севиля, като помогна на клуба да завърши на четвърто място в Ла Лига и си спечели много похвали. Той дори бе определен за най-добрия ляв бек в Испания.

От Реал са отворени за продажба на защитника това лято, за да съберат средства.