Футболистът на Реал Мадрид Сердхио Регилон иска да се присъедини отново към Севиля под наем, тъй като трансфер в Манчестър Юнайтед би сложил край на надеждите му за завръщане в Реал Мадрид, твърдят медиите в Испания.

Крайният бранител вече игра за севилци под наем миналия сезон, но мадридчани имат доста опции за левия бек, където са Марсело и Ферлан Менди.

Манчестър Юнайтед също иска да се подсили с Регилон, но испанският „AS“ твърди, че защитникът по-скоро има желание да остане в Ла Лига. Той се интересува и от офертата на Юнайтед и е привлечен от идеята за дългосрочен договор на „Олд Трафорд“ и перспективата да играе футбол в Шампионската лига.

Но Регилон е наясно, че ако се присъедини към Юнайтед за постоянно, е малко вероятно той да се завърне в Реал Мадрид, където мечтае да е титуляр.

Десният бек има отлични отношения с треньора на Севиля Жулен Лопетеги и настоящия състав. „Андалусийци“ спечелиха Лига Европа миналия сезон с Регилон в редиците си и играчът е уверен, че клубът ще продължи да върви напред.

Преминаването под наем в Севиля ще му остави отворена вратичка за завръщане в Реал Мадрид през следващата година. Досега Зинедин Зидан не дава шанс на Регилон в първия отбор, но дългосрочното бъдеще на френския специалист в клуба остава под съмнение.