Реал Мадрид е възобновил рязко интереса си към нападателя на Ливърпул Садио Мане. Това се е случило след завръщането на Зинедин Зидан начело на „кралския клуб”. Настоящият европейски шампион бе свързван с трансфер на Мане през лятото на 2018-а година, но тогава сенегалецът реши да остане в Ливърпул.

Информации от Франция дори стигат по-далеч, след като потвърждават, че Мане е дал съгласието си за преминаване в Реал Мадрид, но към този момент всичко е в сферата на спекулациите.

Наставникът на „лос меренгес” е голям почитател на играта на Мане, като той ще е една от основните трансферни цели за подсилване на отбора през лятото.

„Десетката” на Ливърпул играе феноменален сезон с екипа на „червените”, след като вече има 17 гола във Висшата лига, като последният дойде през уикенда при успеха срещу Фулъм с 2:1. По този начин той изравни Мохамед Салах, като и двамата имат по 17 попадения. Двамата са само на гол зад лидера Серхио Агуеро, като Мане е единственият футболист в Топ 5, който е с тези попадения, но без да е вкарвал дузпа.