Звездата на френския Рен - Едуардо Камавинга продължава да бъде ухажван от достаевропейски клубове и има голяма възможност да напусне носителя на Купата на Франция това лято, но според старши треньорът на тима Жулиен Стефан той трябва да остане в Рен и да продължи да се развива.

17-годишният младеж стана част от отбора по-рано този сезон, а невероятната му физическа и психическа зрялост го кара да играе като опитен професионалист. Безспорно той е една от най-горещите перспективи в Европа и както винаги Реал Мадрид се надява да си осигури услугите му.

Според „Mundo Deportivo“ обаче мениджърът Джулен Стефан призова младия си възпитаник да остане поне още една година в Лига 1, изтъквайки, че все още му остават доста години „да лети“ в голям клуб и най-доброто нещо за неговото развитие сега ще е да остане и да продължи да играе всяка седмица.

Това изглежда като доста добър съвет, но сме виждали безброй пъти колко е трудно да се спре „лос бланкос“, особено, ако решат да предложат сериозни пари на масата. Трудно е да си представим, че Рен или Камавинга ще кажат „не“ при такива обстоятелства.