Големият трансфер на лятото вече е факт, а сега очакванията са преминаването на Кристиано Роналдо в Ювентус да доведе след себе си до още много интересни трансфери в европейските грандове.

Може би главният въпрос е кой ще запълни липсата на португалеца в Реал Мадрид. Президентът на "белия балет" Флорентино Перес има мечтан кандидат и той надали е изненада за някого - Неймар.

Само че според бразилското издание "GloboEsporte" мадричани ще се провалят в това свое желание. А причината не е само в нежеланието на Пари Сен Жермен да продаде суперзвездата си. Самият Неймар е променил мнението си и вече не иска да премине в Реал.

И причината е в напускането на Роналдо. Бразилецът е искал да играе заедно с португалеца, което щеше да е гаранция за успехи, а чак в по-късен етап да бъде голямата звезда на тима.

Сега притесненията на Неймар са свързани с това да бъде главният човек в новия проект и при евентуален неуспех глевът на феновете да бъде насочен към него.

В същото време от ПСЖ планират още звездни трансфери, за да убедят Неймар напълно в оставането му. Такъв бе и привличането на Джануиджи Буфон.