Германският национал Юлиан Бранд най-вероятно ще се насочи в посока Мадрид, но отборът не е сигурен, защото и Реал, и Атлетико имат интерес към 22-годишния талант на Байер Леверкузен.

Представители и на двата отбора са наблюдавали многократно Бранд и са останали доволни от видяното и са се убедили да опитат да го привлекат.

Бранд е особено интересен през това лято, тъй като има клауза за откупуване на стойност 25 милиона евро - сума, за която рядко в днешно време може да бъде привлечен футболист от такава класа.

Реал Мадрид най-вероятно ще направи подмладяване след края на ужасния за тима сезон и Бранд се вписва перфектно в профила на бъдещите попълнения. Сериозен интерес към него има и от местния гранд Борусия Дортмунд.

От Байер обаче не изключват възможността той да остане в тима. "Намираме се в открити разговори с Юлиан. Нормално е да има интерес към него. Той се чувства много добре тук", сподели спортният директор Симон Ролфес.

Самият Бранд потвърди думите на Ролфес, че е възможно и да остане в клуба. "Винаги съм казвал колко добре се чувствам в този клуб. Не върви и да си мисля: Всъщност изобщо не искам да съм тук. Знам какво имам тук."