Бразилският полузащитник на Реал Мадрид Каземиро призна, че загубата на тима от Бетис може да им струва титлата в Ла Лига. Мадридчани бяха сломени с 2:1 в неделя вечерта, като по този начин останаха на второ място в класирането, на две точки зад Барселона и с оставащи 11 мача до края на кампанията.

"Те бяха превъзходни и играеха по-добре. Нямаме извинение. Футболът е прост", заяви халфът през уебсайта на клуба.

"В Ла Лига всеки мач е труден. За да спечелим първенството, трябва да играем добре във всеки мач. Трябва да продължим да работим усилено. Не сме се справили със задачата си и не сме играли така, както го направихме срещу Барселона. Ние също сме хора, но това може да ни струва титлата в лигата. Сега трябва да насочим усилията си към Ейбар".

Съотборникът на Каземиро Рафаел Варан също призова своя тим да продължи да се бори до края на кампанията.

"Липсваше ни много интензивност, особено през първото полувреме. Не играхме с темповете, които искахме и оставихме на опоненте да владее топката", каза той.

„Изпускаме важни точки, но сме сигурни, че можем да се борим до края. Ще се опитаме да се върнем на върха в лигата. Все още ни остават много мачове и сме сигурни, че ще си върнем този интензитет", сподели още френският бранител.