Агентът на нападателя на Реал Мадрид Карим Бензема – Карим Джазири заяви, че френският футболист не заслужава да бъде освиркван и трибуните на „Сантиаго Бернабеу“ са показали липса на уважение към него по време на мача срещу Депортиво Ла Коруня (7:1).

„Познавам Бензема от 15-годишен, когато той стана професионален футболист. Той премина през различни трудности в своя живот. Още като малък демонстрира, че е много силен психически. Той вече девет години играе за отбора на своите мечти“, сподели Джазири в интервю за „Marca“.

„Бензема винаги е поставял на първо място Реал Мадрид и той не заслужаваше да бъде освиркван по този начин. Това е липса на уважение. Не заслужаваше подобно отношение“, добави агентът на нападателя.

„Карим не планира да напуска Реал Мадрид. За него феновете и клубът значат много“, продължи той.

„Аз лично не мога да си обясня тази липса на неуважение към него. Той е седмият най-добър голмайстор в историята на клуба. Той е част от един от най-силните отбори на Реал Мадрид, в една от най-силните епохи на клуба. Всеки има своето право да освирква. Освиркват Зидан, Кристиано…, но да освиркват играч, който още не е влязъл в игра. Не е най-добрият начин да посрещнеш играч, който се завръща след контузия. Това не е най-подходящият начин да подкрепяш своя отбор“, каза още Джазири.