Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос демонстрира явното си неодобрение към изказванията на Антоан Гризман от градския съперник Атлетико Мадрид. Френският национал и отскоро световен шампион заяви, че нивото му е същото като това на Лионел Меси и Кристиано Роналдо.

Асът на „дюшекчиите” и френския национален тим трудно преживява, че не попадна във финалната тройка на ФИФА за наградата „Най-добрия”, след като освен със световната титла може да се похвали с трофея от Лига Европа и Суперкупата на Европа за 2018 година.

„Неговото невежество е много дръзко”, каза Рамос по време на пресконференцията на Реал преди утрешния мач на европейския клубен шампион срещу Рома в Шампионската лига.

„Когато слушам този тип да говори, си спомням за Франческо Тоти, Шави, Раул, Иниеста, Икер Касияс… Все велики играчи, които имат много трофеи на сметката си, но не са печелили тази индивидуална награда.”

„Гризман трябва да се посъветва с Чоло (треньора на Атлетико Диего Симеоне – б.р.) или Диего Годин, защото това са хора, чийто ценности споделя”, многозначно заяви Рамос.