Футболистът на Реал Мадрид Начо направи своята оценка за сезона до момента на Кралския клуб. Той оцени кампанията като „нетипична“ за испанския гранд и отбеляза, че въпреки всичко „белите“ са в борбата за всички турнири.

Реал отстъпи с 0:1 на Леганес в реванша от осминафиналите за Купата на Краля, но след чистия успех с 3:0 в първия двубой продължи напред. В Ла Лига момчетата на Сантиаго Солари са на временното 4-о място след 19 кръга с актив от 33 точки – на 10 зад лидера Барселона. В Шампионската лига „лос меренгес“ са очакване на осминафиналните сблъсъци с Аякс.

„В Мадрид сме свикнали да печелим всичко и когато се получат такива колебания през сезона, е нетипично. Сега се класирахме за следващия етап на Купата, но не направихме добро първо полувреме в реванша“, каза Начо.

„Наложилото се мнение, че Реал Мадрид може да бие всеки не е много коректно. Уважаваме всеки съперник във всяка една надпревара и сме в борбата във всички надпревари, в които участваме“, продължи футболистът.   

„Дано всички сезони завършват като предходните, но е трудно това да се случи. Мадрид все пак се бори за всичко“, отсече за финал Начо.