Звездата на Реал Мадрид Лука Модрич безспорно изживява най-успешния си период в професионален план. Хърватинът, който през септември бе отличен с наградата The Best на FIFA, спечели „Златната топка“ преди ден. Престижната награда попадна в ръцете на полузащитника на специална церемония във френската столица Париж.

Лука Модрич с трофея

източник: БГНЕС

И на двете галавечери сребърният медалист с „шахматистите“ на Мондиала в Русия пристигна в компанията на едни от най-ценните създания в живота му – половинката му Ваня Боснич и трите им деца.

За разлика от други  футболни съпруги, Ваня винаги е присъствала в общественото пространство по много деликатен начин. Тя всякога е демонстрирала подкрепата към мъжа на сърцето си, но без да се натрапва.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Holidays 👋🏻👋🏻👋🏻❤️😘 #Familia 🙏🏻 Tnx @jelaphotos 😉

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10) on

Ваня Боснич завършва икономика, а професионално се реализира като футболен агент. Така и съдбата я среща с Модрич. Всичко се случва през 2007 година, когато халфът все още е част от Динамо Загреб. Оттогава насетне двамата са неразделни. Хърватката, която е на 36 години (с три години по-голяма от Модрич), започва да представлява играча и да се грижи за интересите му, а през 2008 година двамата заживяват заедно. Това събитие съвпада и с преминаването на Модрич в Тотнъм.  

Лука Модрич пристига на церемонията

източник: БГНЕС

През 2010 година Лука и Ваня се наемат на съдбовната крачка да минат под венчилото, а след това идват и техните наследници – Иван (на 8 години), Ема (на 5 години) и малката София, която наскоро навърши годинка.

Въпреки че вече години наред Ваня е спътницата на Модрич, тя не е привикнала към публичните прояви. Изключително рядко тя присъства в медийното пространство, като предпочита да се занимава с професионалните си ангажименти и ролята си на майка. Все пак, когато е нужно, Ваня винаги се появява редом до мъжа си.

Иначе и Лука, и Ваня предпочитат домашния уют, като споделят снимки от личните си мигове в социалните мрежи.

Симпатичната балканска двойка поддържа приятелски отношения с Кейлор Навас и жена му Андреа Салас, Лукас Васкес и неговата половинка Макарена Родригес, а също така често могат да бъдат видени на семейни ваканции заедно с капитана на „белия балет“ Серхио Рамос и неговата спътница Пилар Рубио.


Още новини: 

Модрич иска да завърши кариерата си в Реал Мадрид 

Какъв е българският вот за "Златната топка"?

Сексистки скандал помрачи "Златната топка"