Полузащитникът на Реал Мадрид Лука Модрич изрази мнение, че той и съотборниците му могат да направят пълен обрат и да отстранят Волфсбург в Шампионската лига.

Реал губи с 0:2 след първата среща, но е домакин на реванша.

"Можем да обърнем нещата, с помощта на феновете, те са много важни за нас," заяви Модрич на официалната пресконференция преди двубоя. "Атмосферата в съблекалнята е много добра. Имаме силен отбор с много талант."

"Трябва да се държим заедно. Това е най-важното от всичко. Да бъдем заедно в атака и в защита. Да бъдем като отбор. Задължително трябва да бъдем концентрирани. Хладнокръвието също е неизменна част от футбола. Не може всичко да свърши за пет или десет минути, трябва ни и търпение. Със сигурност ще имаме възможности и дано всичко свърши добре. Когато играем както наистина можем, всички искат да ни гледат. На първо място винаги е колективът. Анализирахме грешките на противника. Познаваме доста добре Волфсбург. Ние не трябва да допускаме същите пропуски като миналата седмица. Сигурен съм, че утре ще изиграем един добър двубой. Ще преодолеем негативния резултат. Добре сме подготвени и за изпълнение на дузпи. Задължени сме да продължим напред. Искаме да играем на финал", каза Лука Модрич.