Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос заяви, че мачовете срещу Барселона и Атлетико Мадрид винаги са специално, а още повече, когато са финал.

„Споменът ми от преди две години е невероятен. Получих невероятна премия, след като толкова време не можех да спечеля Шампионската лига. Имам специален вкус от спечеления трофей. Оптимист съм, че в Милано ситуацията ще се повтори и отново ще триумфираме в края“, коментира Рамос.

„Шансовете са 50 на 50. Очакваме много двуостър мач. Ние влизаме в него с позитивна нагласа“, добави защитникът на Реал.

„Винаги когато играем с Атлетико или Барселона срещите са специални, а още повече, когато става дума за финал.“

„Отмъщение? Както искат да възприемат мача. Ние не търсим реванш", довери номер 4. "Да, голът ми в Лисабон беше много ценен, но той говори за духа на Мадрид, за емблемата. Философията е борба до самия край. Сега сме почти същата група футболисти. Имаме достатъчно опит, а и жажда за успехи", продължи капитанът на „кралете“.

„За нас Зидан е невероятен треньор и има голямо бъдеще пред себе си. Много сме щастливи, че имаме възможност да работим с него. Със Зидан винаги съм имал чудесни взаимоотношения, както и като футболист, така и сега, когато е треньор. Зидан научи много от Анчелоти“, каза още Серхио Рамос.