Да си Деле Али не е най-лошото нещо на света. На 22 години звездата на Тотнъм вече е милионер, който може да си позволи всяка материално нещо, а освен това не може да се оплаче и от липса на женски интерес.

Преди три седмици английският национал изненадващо реши да сложи край на продължилата почти 3 години връзка с модела на бельо Руби Мей. Пред приятели Али е споделил, че причината е, че отново иска да се забавлява като ерген. Съкрушената Руби се опитала да спаси връзката, но футболистът е бил непреклонен в намеренията си.

А Али изглежда е напълно доволен от решението си, защото моментално започна романс с друга красавица в лицето на звездата от шоуто "Любовен остров" Меган Бартън-Хенсън. Двамата са се срещнали за първи път в тузарски клуб в събота вечер и Али моментално е дал на хубавицата да разбере за намеренията му. 

"Деле много хареса Меган и отиде веднага да се представи. Имаше още много момичета в клуба, включително и ко-звездите на Меган, но тя беше тази, която грабна вниманието му. Той я нарече красива и поиска да я изведе на вечеря. Преди края на вечерта те си размениха номерата", споделя друг човек, присъствал на купона.

24-годишната Меган също е сингъл отскоро. Преди месец тя се раздели с колегата си от "Любовен остров" Уес Нелсън.