Неймар се кипри със славата на най-скъпия трансфер в историята, но май няма да е още дълго. Още следващото лято от Реал Мадрид са готови да счупят трансферния рекорд, като ще го сторят за неговия съотборник в Пари Сен Жермен Килиан Мбапе. 

Според вестник "Спорт", "белите" ще извадят колосалните 225 млн. евро за подписа на младата звезда, като ще добавят и 50 млн. евро във вид на бонуси. Тези бонуси ще са много лесни за постигане, така че от сега може да се обяви, че на практика сумата ще е 275 млн. евро. 

Освен това самият Мбапе ще остане изключително доволен, ако подпише с мадридчани. Личното му възнаграждение ще е в размер на 35 млн. евро, а за всеки спечелен трофей през сезона, в сметката му ще влизат още по 5 млн. евро. Така той ще стане вторият най-скъпоплатен футболист в света след Лео Меси. 

Офанзивата ще започне още през май догодина, а президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е категоричен, че ще стори абсолютно всичко по силите си да го купи и дори най-твърди откази на Пари Сен Жермен няма да го откажат.