Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан остана изключително разочарован след загубата от Реал Сосиедад, като по този начин неговия тим отпадна от Купата на краля. Французинът все пак заяви, че не вижда причина да предприема генерални промени в тактиката заради едно поражение. Интересното е, че откакто Зинедин Зидан е начело на мадридчани, отборът никога не беше допускал 4 гола в един мач.

“Това е футболът. Понякога има мачове, в които нищо не се получава. Старахме се до последно и не се отказахме да търсим обрата. Дори при 1:4 вярвахме, че можем да го постигнем. Остава ни само да поздравим съперника. Трябва да приемем загубата“, бяха думите на старши треньора.

„През първото полувреме играхме зле и допуснахме много грешки. Реал Сосиедад пък игра много добре. Тъжно е, че отпадаме, но няма какво да направим. След няколко дни ни предстои нов мача и трябва да мислим за него. Дали това е най-лошият ми ден като треньор на Реал? Като игра - не, но като резултат - да. Не е приятно да получиш 4 гола на собствен терен, но в същото време съм сигурен, че не трябва да променяме нищо. Ще продължим да правим същите неща, както и досега. Ясно е, че срещаме много силни противници и не можем винаги да побеждаваме. Днес Реал Сосиедад заслужи успеха”, допълни още Зидан.

По повод отсъствието на Каземиро наставникът сподели:

“Отсъствието на Каземиро? Той не беше готов. Играха други футболисти, които се бориха с всички сили. Това беше съставът, на който можех да разчитам днес”, заяви французинът.