Снощи Реал Мадрид преживя най-емоционалното си гостуване за сезона - при победата с 3:1 срещу четвъртодивизионния Арандина в 1/16-финалите на Купата на Испания. "Лос бланкос" спечели с 3:1 в 30-хилядното градче в провинция Бургос, въпреки че домакините удържаха без гол почти час.
 
Очакваше се, че мачът ще се запомни с дългоочаквания дебют на Арда Гюлер за Реал Мадрид, но той бе засенчен от появата на президента на Арандина - 35-годишната Вирджиния Мартинес.  

Шефката на четвъртодивизионния тим, която е юрист по професия, ръководи клуба от 3,5 г. Благодарение на мача с "кралете", тя се появи във всички водещи испански медии и разказа за ролята си в Арандина. 

„Започнах работа в клуба по покана на приятел, когато той просто имаше нужда от помощ. Имаха нужда от човек, който да се занимава с документи и други правни въпроси. Честно казано, като жена начело на клуба, сега не чувствам нищо друго освен подкрепа. Защото всичко се определя от мениджърския талант, а не от пола", заяви Вирджиния Мартинес, която не крие, че е фен на  Реал Мадрид.