Животът на звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо винаги е бил под светлините на прожекторите. Много спекулации, интриги и какво ли не обграждат личността на португалския футболист, който в действителност има същите трепети като всички останали хора. За това свидетелства и една много лична изповед на петкратния носител на „Златната топка“ пред списание GQ.

Роналдо говори за най-значимото в живота си, за онова, което стои отвъд трофеите, наградите и вечния стремеж да бъде номер 1. Става дума за бащинството, което е въздигнато на пиедестал в представите на голмайстора.

Роналдо е баща на четири деца, а от около година сякаш откри и своята спътница в живота – Джорджина.

Семейната идилия на Роналдо

„Бащинството е най-хубавото нещо, което ми се е случвало. Това е безкрайно щастие. Наслаждавам се във всеки миг на децата ми“, споделя откровено Роналдо, който наскоро навърши Христовата възраст – 33 години.

Сутрешна разходка с малката Алана Мартина

„В личен аспект минавам през чудесен момент. Щастлив съм. Да прекарвам време с децата ми, с приятелката ми и останалата част от фамилията ми, да съм с приятели…това ми носи удоволствие и ме кара да се отпусна. Аз съм щастливец“, казва още португалецът.