Старши треньорът на Реал Мадрид – Карло Анчлоти, сподели, че всички в тима са концентриране върху финала в Шампионска лига срещу Ливърпул на 28-ми май и никой не мисли за спекулациите, свързващи клуба с Килиан Мбапе.

В последния си домакински мач за сезона Реал се изправя срещу Бетис на „Сантяго Бернабеу”, а италианецът говори на пресконференция преди сблъсъка.

„Беше един добър сезона, в който феновете ни подкрепяха и искаме да покажем добра игра в последния си домакински мач. Искаме също да запазим интензитета в нашата игра, което ще ни помогне за финала в Шампионска лига.

Запитан дали вече е наясно със стартовия състав за мача с Ливърпул или все още има някакви въпросителни, Анчелоти отговори: „Не, нямам съмнения. Всичко е ясно за мен. Единственото, за което не съм сигурен е дали тези, които започнат мача или които го завършат, ще бъдат по-важни.”

„Не прекарвам много време на улицата. През повечето време съм в тренировъчната база, в колата, вкъщи или в някой от добрите френски ресторанти. Ако някой ме попита нещо, то тое за финала в Шампионска лига. Мисля, че феновете на Реал се вълнуват повече за финала точно в този момент. Всички мислим как да спечелим 14-ата европейска купа. Нищо повече”, каза още Анчелоти.