Бранителят на Ювентус Леонардо Боунчи призна, че е бил близо до това да премине в Реал Мадрид през изминалото лято. Европейският клубен шампион е потърсил защитника, но Бонучи не е могъл да откаже завръщане в Ювентус.  

“През лятото ме потърсиха от Реал Мадрид. Гордост е да бъда потърсен от този клуб. Това означава, че съм работил добре. Накрая обаче нямаше как да откажа на Ювентус и да се лиша от желанието отново да се чувствам у дома. Сърцето ми каза, че Ювентус ще ми даде нещо повече. През миналата година бях в Милано и не виждах децата си. Това беше една от причините да се върна в Ювентус”, започна Бонучи за "As" преди сблъсъка с Атлетико Мадрид в Шампионска лига.

“Роналдо ме заслепява. С Бардзали и Киелини се забавляваме и се допълваме. Бих искал да не срещам Буфон в Шампионска лига. Джиджи е номер едно и е страхотен приятел. Израснах с него. Ще бъде странно да се изправя срещу него. Срещу Атлетико трябва да се борим за всяка топка. Ще бъде истинска битка. С Мората сме приятели, но го предупредих, че имам желанието да го ударя”, завърши защитникът.