Джуд Белингам привлича сериозен интерес към себе си от най-добрите клубове в Европа. Докато той си създава име в Борусия Дортмунд и с националния отбор на Англия, младият халф се очаква да има сериозен брой кандидати за неговия подпис следващото лято. Договорът му с германския клуб изтича през 2025-а година, а Манчестър Юнайтед е последният клуб, който е готов да се включи в битката.

Въпреки че тимът от „Олд Трафорд“ няма да бъде много активен по време на зимни трансферен прозорец, Белингам ще бъде основната им цел за следващото лято, твърди „ESPN“. Реал Мадрид, Челси, Ливърпул и Манчестър Сити са другите клубове, които ще наддават за подписа на 19-годишня Белингам.

Реал Мадрид и Ливърпул следят полузащитника от доста дълго време и се смята, че вече са влезли в напреднали преговори. Но сега те ще трябва да се надпреварват с три други английски гранда, които биха могли да платят над 130 милиона паунда (145 милиона евро) за футболиста, въпреки че Дортмунд все още не се отказал от идеята да удължи договора му и след 2025-а година.