Футболният агент Мино Райола очаква Реал Мадрид да осъществи голям трансфер през идното лято. Той не реши да сподели за конкретно име, но според мнозина става дума за Пол Погба от Манчестър Юнайтед.

„Отношенията ми с Реал са много добри. Често се чувам с Хосе Анхел Санчес (б.р. – директор в клуба). Винаги е интересно да говоря с него, даже е голямо удоволствие за мен. Обсъждаме футболни неща и събития, свързани с ФИФА. Надявам се един ден да заведа на „Бернабеу“ велик играч, някой истински шампион“, започна италианският импресарио пред „Marca“.

„В момента там имам само един футболист – Алфонс Ареола, но той играе под наем. Даже искам още това лято мой състезател да премине в Мадрид с постоянен трансфер. Това би ме направило много горд, а горди ще са и моите футболисти, защото Реал е велик клуб“, продължи той.

„Пол се намира в деликатен момент. Но искам специално да отбележа, защото в Англия са много чувствителни на тази темата, че той е напълно съсредоточен върху представянето си за Юнайтед. Отборът иска да завърши сезона във върхова форма и да се класира за Шампионската лига. Не знам какво ще се случи в бъдещето. Преди време имаше голям интерес към Погба, но нищо не се получи. От значение са само настоящето и бъдещето“, заяви по темата с Пол Погба агентът му Райола.

От Пол Погба се интересува още и бившият му клуб Ювентус.