Президентът на ПСЖ - Насър Ал-Хелаифи, коментира решението на Килиан Мбапе да не премине в Реал Мадрид и коментира изказване на Флорентино Перес относно Суперлигата.

„Имам голямо уважение към Реал Мадрид, това е страхотен клуб. Решението на Килиан не е взето заради парите. Офертата на Реал Мадрид беше по-добра от нашата. Той е нашият играч. Освен Реал, той имаше опции в Англия, но избра ПСЖ“, заяви Ал-Хелаифи пред „Marca“. 

Договорът на нападателя с клуба е до 30 юни 2025 г. Президентът на Пари Сен Жермен коментира и изявлението на колегата си от Реал Мадрид Флоретино Перес, че проектът за Суперлигата все още е жив. Той предложи на испанския колос да откаже участие в Шампионската лига. 

„За мен проектът за Суперлигата вече е мъртъв, това изказване е странно. Реал Мадрид заслужено спечели Шампионската лига, но, от една страна, искат да я спечелят, да празнуват почти седмица, а от друга страна, не им харесва да играят там. Ако Реал Мадрид не е доволен, няма нужда да играе в Шампионска лига. Това е най-добрият турнир в света за всички и дори не знам защо испанските фенове също са против това състезание, но за мен Суперлигата е мъртва", добави Ал-Хелаифи. 

На 19 април 2021 г. 12 клуба обявиха създаването на Суперлигата. След протеста на феновете и заплахата от санкции от УЕФА проектът беше спрян.