Защитникът на Реал Мадрид Начо призна, че под ръководството на Рафаел Бенитес, никой от футболистите на "кралския клуб" не се е чувствал наистина щастлив.

В интервю за радио Cadena SER, Начо сподели: "С Рафа Бенитес беше лошо. Никой от нас не бе щастлив, и медиите непрекъснато ни критикуваха. Въпреки това, научих много от него, и изиграх доста мачове. Ситуацията не бе толкова тежка, че да се налага смяната му, не бяхме чак толкова слаби, но тези решения се взимат от клуба, и сега сме ОК, чувстваме се като отбор, и се нуждаем точно от това."

"След идването на Зидан, атмосферата се поуспокои, подобрихме представянето си, играем по-добре. Зидан е много спокоен треньор, близък е с играчите, говори ни... В момента, всичко върви добре, макар че крайните оценки са за края на сезона," продължи Начо.

"Не е приятно да гледаме колко пред нас е Барселона в класирането, но ще се опитаме да спечелим Ел Класико," обеща Начо.

"Мечтая да играя за Реал Мадрид, но всеки футболист иска да играе редовно, а в момента случаят не е такъв," допълни Начо.