Голмайстор №1 на националния отбор по футбол Димитър Бербатов призна, че е бил удивен от думите на Зинедин Зидан, че Гарет Бейл не е искал да играе за Реал Мадрид срещу Манчестър Сити в 1/8-финалния реванш от Шампионската лига в Англия.

"Не е краят на света, когато те елиминира Ман Сити. Това е страхотен отбор. Така е в живота. Допускаш грешка, губиш и точка. Във всеки случай се вижда колко голямо въздействие имаше Кристиано Роналдо върху отбора. Сега обаче вайкането не помага. Нищо не разбирам от случая "Бейл". Когато чух, че Бейл не е искал да играе, бях смутен. Единствено е ясно, че нещо не функционира добре и не зная дали някога ще узнаем истината. Звучи ми ужасно, че не е искал да играе. Как е възможно! Гарет, искаме да те виждаме да играеш футбол!", сподели благоевградчанинът в седмичната си колонка за Betfair.

"Сигурен съм, че Атлетико Мадрид ще отстрани Лайпциг. Атлетико ме впечатлява със своята страст. Да, в последните години загубиха два финала в Шампионската лига, но може би сега съдбата им дава нова възможност. Барса - Байерн е истински сблъсък. Обичам Барселона, обичам Меси, но Байерн също ми харесва. Байерн играе феноменално, а Левандовски е във вихъра си. Барса има Меси и за 90 минути може да се случи всичко", допълни той.

Бившяит стрелец на Манчестър Юнайтед коментира и предстоящата схватка между "червените дяволи" и Севиля в Лига Европа.

"Севиля е отличен съперник. След случилото се с испанския национален отбор и после с Реал Мадрид, можем да кажем, че Лопетеги наистина е имал тежки моменти в кариерата си. Може би футболът му дължи нещо. Нещата обаче не работят така. Аз например имам три загубени финала в Шампионската лига", каза още Бербо.