Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо предпочита да си партнира в атака с Карим Бензема, а не с Гарет Бейл, твърди вестник „AS“. Старши треньорът на „кралете“ Зинедин Зидан вече не залага на триото BBC в атака, а върти тримата нападатели. Това е накарало португалския футболист да разговаря със Зидан и да го информира, че предпочита да си партнира в атака с Карим Бензема, вместо с Гарет Бейл.

Работата на Бензема е по-изгодна за Кристиано, в сравнение с партньорството му с уелския футболист.

Играта на Бензема прави играта на Роналдо по-успешна и ефективна.

В четири от последните мачове Кристиано Роналдо си партнира с Карим Бензема, а в два от случаите на португалеца партнираше Гарет Бейл.

От началото на сезона Роналдо и Бензема са си партнирали в 16 мача, като с тях двамата Реал Мадрид е постигнал 10 победи, 3 равенства и 3 загуби. С Кристиано и Бейл – „белия балет“ е играл в 7 мача, в които отборът е постигнал 4 победи, 1 равенство и 2 загуби. Бейл и Бензема са играли пет мача заедно в атака, а тимът е постигнал 4 победи и 1 равенство.

Кристиано Роналдо, Карим Бензема и Гарет Бейл са играли заедно в четири мача, в които отборът е постигнал 3 победи и 1 равенство.

Всички хвалят безкористния Роналдо