Полузащитникът на Реал Мадрид Тони Кроос направи странно изказване след загубата от Виляреал с 0:1 снощи. Германският национал сподели, че въпреки поражението, тимът му е играл много добре и посочи, че критиците на отбора не разбират от футбол.

Кроос уточни, че целта пред Реал не е титлата в Испания, а класиране в Топ 4 и място в групите на Шампионската лига.

„Трябва да се съсредоточим изцяло върху класирането си в Шампионската лига през следващия сезон. Трябва да мислим за позицията си в момента. Мисля, че именно това трябва да бъде нашата цел до края на сезона“, сподели Кроос след загубата от Виляреал.

„16 точки разлика с Барселона са твърде много. Сега не трябва да мислим за нищо друго освен за следващия ни мач. Трябва да започнем да печелим точки отново. Това ще помогне на отбора да постигне целта си – място в топ 4“, каза още той.

Малко по-късно в Twitter, Кроос написа: „Вярно е, че времената са трудни за нас и всички мадридисти. Но всеки, който казва, че сме изиграли лош мач днес, то той не разбира от футбол. Представянето ни беше добро и трябва да продължим така. Все още можем да спечелим много до края на сезона.“