Отборът на Реал Мадрид разглежда внимателно както Пол Погба, така и Антонио Рюдигер като потенциални нови попълнения за догодина, докато се стремят да освежат настоящия си състав. Двамата не биха донесли младост в този отбор на Реал, но талантът със сигурност ще допринесе на испанския вицешампион, пише „Marca“.

Добре известно е, че Погба има желание да играе за Реал Мадрид в даден период от кариерата си. В момента той има договор само до края на сезона с Манчестър Юнайтед и преговорите за нов такъв не вървят добре към момента.

Централният защитник на Челси Рюдигер, подобно на Погба, може да бъде привлечен като свободен агент догодина, тъй като също има контракт до края на кампанията. Преговорите с германеца също не вървят гладко заради високите финансови претенции на бранителя.

И двамата могат да подпишат предварителен договор с Реал още през януари догодина, както се случи с Дейвид Алаба, който премина от Байерн на „Сантиаго Бернабеу“ като свободен агент по-рано това лято.

Реал може да направят троен трансферен удар за без пари, след като се твърди, че звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе ще премине в испанския гранд също като свободен агент. Френският национал има договор до другото лято и желанието му е да играе за "кралете".