Реал Мадрид се очаква да направи много сериозен разход за привличането на нови попълнения, които са набелязани от старши треньора Зинедин Зидан. Прогнозните данни са, че „кралете“ ще изразходват 540 милиона евро за нови играчи. В този план влизат играчи като Милитао (за когото вече бяха платени 50 милиона евро), Погба, Ндомбеле, Йович, Ериксен и Азар.

Списъкът на футболистите, които ще бъдат продадени от Реал Мадрид се оглавява от Хамес Родригес и Гарет Бейл, но има повече имена, които попадат в списъка на играчи, с които Зидан е готов да се раздели.

Байерн Мюнхен може да откупи изцяло правата на Хамес за сумата от 42 милиона евро, но германският клуб е малко вероятно да се възползва от тази клауза записана в споразумението с Реал Мадрид.

Колумбийският футболист ще се завърне в Реал Мадрид, но само, за да бъде продаден. „Кралете“ се очаква да поискат за Родригес 65 милиона евро.

Гарет Бейл също е обявен за продан, а поставената му цена е 70 милиона евро.

Другите играчи, които са извадени на „сергията“ са Иско Аларкон (за 60 милиона евро), Мариано Диас (20 милиона евро), Маркос Йоренте (15 милиона евро), Кейлор Навас (12 милиона евро), Матео Ковачич (35 милиона евро), Дани Себайос (20 милиона евро), Тони Кроос (80 милиона евро).

Има футболисти, чието бъдеще зависи от пристигането на Пол Погба на „Сантиаго Бернабеу“. Тони Кроос имаше жизненоважен статут за Реал Мадрид през последните години, но имаше толкова нередовно представяне тази година, че лидерите в Реал Мадрид са разочаровани от него.

Ковачич и Йоренте със сигурност нямат място в отбора на Реал Мадрид, докато Себайос ще бъде продаден само с опция, която ще позволява на „кралете“ да си го върнат обратно.