Бившият нападател на Кристъл Палас Клинтън Морисън смята, че стрелецът на „орлите” Уилфред Заха е достатъчно квалитетен, за да е част от съставите на Барселона и Реал Мадрид.

Нападателят на лондончани бе сериозно свързван с трансфер през това лято, но в крайна сметка Заха остана на „Селхърст Парк”, подписвайки нов петгодишен контракт с Кристъл Палас.

25-годишният нападател бе точен девет пъти през миналия сезон за Кристъл Палас, като стартира новата кампания с два гола в три мача.

Морисън заклейми Уилфред Заха като „суперзвезда”, като според него котдивоарският национал има пълните качества да е в съставите на Барселона и Реал Мадрид.

„Той е топ, топиграч. Смятам, че може да играе за един от най-добрите четири отбора в света. в това число слагам и Барселона и Реал Мадрид. Той е суперзвезда, а когато топката е в краката м, то той може да направи, каквото си поиска”, сподели Морисън пред Yahoo Sport.

„Той може и да напусне Кристъл Палас, но ние трябва да изтискаме максимално от него, докато е при нас”, завърши Клинтън Морисън.