Младата звезда на Манчестър Юнайтед - Алехандро Гарначо, е следен от испанския и европейски шампион Реал Мадрид. Аржентинецът се смята за един от най-перспективните футболисти във Висшата лига, след като проби в състава на „червените дяволи“ този сезон.

Поради добрата му форма Юнайтед има желание да го обвърже с нови и подобрен договор, като се предполага, че на „Олд Трафорд“ са готови да увеличат десетократно седмичната му заплата, която в момента е 5000 паунда.

Gulliver/GettyImages
66 снимки

Това обаче може да не е достатъчно, тъй като от Реал Мадрид имат желание да принлекат 18-годишния футболист, твърди „Relevo“. Изданието пише, че „Лос бланкос“ следят ситуацията на Гарначо и го смятят за „една от големите звезди на бъдещето“.

Гарначо е роден в Мадрид и преминава през редиците на Атлетико Мадрид преди да премине в Манчестър Юанйтед през 2020-а година. Изданието съобщава още, че „ Реал Мадрид и Гарначо се харесват взаимно“, но има и други клубове, които се интересуват от него.

Настоящият договор на Гарначо изтича през 2023-а година, така че „червените дяволи“ ще трябва да действат бързо, за да си подсигурят оставането му на „Олд Трафорд“. Той игра за отбора по-рано тази седмица при поражението с 2:4 от Кадис в контролна среща.