Мениджърът на Манчестър Юнайтед – Оле Гунар Солскяер говори пред медиите преди домакинството на неговия тим в неделя срещу големия съперник Ливърпул. Той коментира състоянието в отбора, контузените и поредните спекулации, свързани с бъдещето на Пол Погба.

"Ливърпул играе добре в първенството. Очакваме с нетърпение дербито. Мисля, че това е перфектният мач за играчите и за феновете. Намираме се в труден период, но ще направим добър мач. Настроението в нашия отбор винаги е добро. Щабът и играчите знаят, че когато дойде мач срещу Ливърпул, той ще бъде наблюдаван от много хора. Когато подпишеш с Манчестър Юнайтед, това е първият мач, който очакваш", сподели Солскяер.

"Не очаквам Де Хеа да играе в неделя, но контузията му не е толкова тежка, колкото се страхувахме. Не мисля, че ще отсъства дълго. В началото си помислих, че ще е аут до следващата пауза за националните отбори, защото вече се сблъскахме с някои продължителни мускулни контузии. "

Норвежецът коментира и слуховете около бъдещето на Пол Погба, след като днес в медиите на Острова се появи негова снимка с треньора на Реал Мадрид Зинедин Зидан.

"Не съм чул, че Погба не иска да бъде тук. Пол е част от нашите планове за бъдещето. Той играеше с контузия. Беше критикуван от всички страни, но се върна и игра в мачовете с Рочдейл и Арсенал, а можеше и да ги пропусне. Той искаше да играе. Опита да се върне, но беше болезнено. Премина преглед на скенер. Получи няколко дни почивка, в които тренираше, макар и далеч от тук. След това се появи тази снимка и пак се започна със спекулациите. Но аз нямам проблем с това", заяви Солскяер пресконференцията си преди дербито в неделя.