Старши-треньорът на Реал Мадрид - Зинедин Зидан беше облян с въпроси за Гарет Бейл, след като тази седмица играчите на Уелс развяха знаме с послание към "кралския клуб".

“Много шум се вдигна покрай жеста на Бейл. Трябва да се съсредоточим върху футболното - аз като треньор и той като играч. Стига толкова. Аз гледам само футболното представяне, не какво казват отвън. Не ме интересува външната среда”, заяви Зизу в опит да потуши запитванията за Бейл, който бяха повече от половин дузина.

“Няма да отговарям на повече въпроси за Гарет. Хората, които чувстват цветовете на Мадрид, трябва да са с него. Говоря с Бейл, както с всеки друг играч. Говорим си за неща от терена, не извън него. Вече тренира пълноценно. Няма да ви отговоря дали Бейл е в титулярния състав на Реал Мадрид. Знаем какво може да ни даде Гарет”, сподели Зизу.

“Мисля, че Бейл може да бъде решаващ футболист на Реал Мадрид. Ако нищо не му се случва, е много важен играч. Когато нещо се случи, когато някой се контузи, всеки играч е различен. Ще разчитам на Бейл, но не е новост”, сподели френският специалист.